END - NEW YEAR GIVEAWAY BY IZZATI ATHIRAH


Rasa nya tak terlambat lagi nak join GA by sis Izzati Athirah ni kan? hehehe deadline nye sampai 31/12/2016 jugak XD eh eh nama kita sama lah.. Athirah jugak💆  


*Klik pada banner di atas untuk join*

So.. HAPPY NEW YEAR ye peepssss  ^^

BLOGLIST TAHUN BARU 2017



Moh le kita join bloglist by Cik Zafirah Nazri nii..

Cepat2lah join sebab segmen ni berlangsung sampai 31/12/2016 jeee.. So hurry up!
Klik pada banner di bawah untuk join yee ✌

Segmen Pencarian Bloglist 2017 Blog Cik Zue



*Klik pada banner di atas untuk join *

Dengue

Hari ni(12/12/2016) genap tiga minggu aku denggi.. Platlet yg sepatutnya 400++ , aku nya cuma 100+ itupun lepas discharged hosp. hari tu.. Dari 187 ke 175 ke 124 ke 97 ke 87 ke 71..
Aku taktau kenape aku nangis mase doc. kata aku patutnya kene warded, aku rase sebab aku taknak ummi ayah risau,orang2 yg sayang aku risaukan aku, and most importantly aku memang taknak susahkan sesape.. But hari ni, sakit ni datang balik.. Terase sangat macam platlet tu makin kurang dan telinga n gusi aku berdarah..Perut pun dah start sakit balik, idklah sebab gastrik ke apa sebab aku memang ade gastrik tapi pukul 10 tadi kiteorg dah makan dah, so cem pelik..hm its a bad feeling but aku taknak ummi ayah or family aku tau.. Malas nak susahkan dorang..lagipun pepagi esok(12/12/2016) nak gi Melaka, so better takyah spoiltkan happening mood tu en😂 hahahahaha 13/12/2016 pulak ummi ayah gi umrah.. weeee bestlah dorang en..this year ramai yg buat umrah, so hopefully semua dapat umrah yg mabrur..Insya-Allah.. Aaminn..

Ya, for certain things hm I just in love with someone that i wish i could spend my lifetime with but hm family matters.. it hurts but i'll be always missing him(my bby boo)

Dear followers and peeps, aku mintak maaf if selama ni ade terpakai bahasa kasar ke cakap buruk ke..who knows en esok2 aku dah takde hahahahaha😂 just forgive me eh? thankssss a lot..😊  I'm feeling weak than ever..hm im just so sorry


Pipipipipipi💞


Him 3❤

He grabbed my hand and lead me first..
He cuddled me and lifted my feet off the ground..
Spinning me around, I giggling laughed..
I looked into his eyes
I saw my future with him..
Awww bby, I wanna live with youu
Down the boat, my heartbeats became faster than ever.. Just like it wanted to tell that something bad could happened
I told you that I had bad guts of this ride..

"Sweetheart, pls dont think that matter so.. I'm here for you..Hold my hands, I will be always your keeper"

Yet, I still shaking in freeze..
The boat started its engine,
The solenoid transferred it electrons via magnetic power
Magnetic power became so stronger
Keep continuosly connecting and cut down the flux
The boat started rowing through the waves
At quarter of rowing,the reddish dawn sky turned black like a perfect storm
The beauty of nature became the scariest monster i've ever seen
The thunder showed its lightning
I was so afraid with light
i hate lights, in love with darkness


"Don't afraid,darling.. there's nothing to fear as long as i'm by your sides"
in sudden, i sat on him 😂
"haih this gal..Nasib baik sayang" he gave a sighed
hahaha sorry,babe.. I'm just too afraid of lights
Droplets of rain was filling up the boat
People started to put on worries
And so do us
Akif held my hands tightly and hug me like there's no other thing could break us apart

"Bby, whatsoever happened, pls remember that I will always love you.. There's no guy that I love like I love you.. You are always my bby boo💞"
My heartbeats as fast as my erithrocytes colaborated with the haemoglobins, my cardiovascular tissues pumped my heart so hard..

I opened up my eyes,
in my hazel eyes I saw.. a big wave came over our boat and crashed all the passengers
I remembered how tight you held my hands but now,
I lost the palm which used to slap me with teases
The grab of his hands was slowly weaker
I was barely can breath and swam
Water filled up my lungs,
the oxygen in my soul was decreasing,
Bby, whhere r youuuuu????💧😢


To be continued..

Pipipipipipi

Akif With The Sweetest Memories






Name: Muhammad Akif Alauddin Bin Abdul Rahim

Age: 16 Years Old

Height: 155 cm

School: Kolej Vokasional Batu Pahat

Haa tu je la yang korang patut tahu pasal aku XD
Actually aku taktau pon nak tulis ape kat blog Athirah ni XD
Hanye sedikit je la yang aku bole bagitau pasal kiteorang
Nak cerita dari awal kenal...memang jauh perjalanan,.HAHAHAHAH
Jadi bermula la cerita ye XD




31/07/2015
Hari apa tak ingat dah HAHAHA
Perempuan yang tudung kuning tu
Tarikh aku ternampak seseorang dan tarikh perkahwinan pakcik aku
Aku ternampak seorang perempuan yang cantik
Macam nampak bidadari...HAHAHAHA XD
Bertempat di masjid kat Senawang, Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
Selepas nampak dia..
Aku jadi tertanya-tanya
Siapakah dia ??
Berapakah umur dia ??
Mengapa dia secantik ini ?? HAHAHA
Sejak kejadian tu aku cuba untuk mengambil tahu semua tentang dia..
Apa yang telah aku rasa ni ??
Adakah ini cinta ??
Jodoh ??
Aku jadi tak tentu arah selepas kejadian tu HAHAHA XD





17/10/2015
Hari apa pun tak ingat HAHAHA
Tarikh majlis perkahwinan pakcik aku di tempat aku
Tarikh aku ternampak lagi bidadari yang aku sebutkan tu
Bertempat di Parit Sulaiman, Pontian, Johor, Malaysia
Selepas nampak dia lagi..
Aku jadi tertanya-tanya
Siapakah dia ??
Berapakah umur dia ??
Mengapa dia secantik ini ?? HAHAHA
Sejak kejadian tu aku cuba lagi untuk mengambil tahu semua tentang dia..
Jadi aku berani kan diri untuk tanya akak dia yang merupakan isteri kepada pakcik aku
"Siapakah dia ?? Berapakah umur dia ??"
Baru lah aku tahu yang nama dia Nur Athirah Roshaizi dan berumur 16 tahun (2015)
Atas aku setahun XD
Aku tanya wechat ID dia
Keesokan hari nya aku dapat ID dia
Dan bermula lah sesi usya-mengusya HAHAHA XD





25/10/2015
Hari apa pun tak ingat HAHAHA
Banyak hari aku tak ingat tapi tarikh aku ingat tau XD
Tarikh convo pakcik aku dan isteri dia (akak tyra)
Bertempat di Universiti Teknologi Malaysia, Skudai, Johor Bahru, Johor, Malaysia
Aku nampak lagi bidadari tu
Tapi kali ni bidadari tu dah jadi milik aku HAHAHA XD
Bermakna aku berjaya usya dia lah XD
Memang dah plan nak jumpa masa tu
First time dating masa tu HAHAHA
Tapi tak dating berdua la
Ada family dia ngan family aku
Ada la sekejap-sekejap jalan berdua sebelah-sebelah
Seronok gila masa tu
Sebab dapat jumpa yang tersayang kan
Macam tak boleh nak berpisah je HAHAHA



5/12/2015
Hari apa tak tahu lagiiiiiii HAHAHA XD
Tarikh tu memang dah plan nak jumpa bidadari tu
Family Day katanya
Aku just ikut je
Bertempat di Bayou Lagoon Resort, Ayer Keroh, Melaka, Malaysia
Ni kira date kali yang kedua la HAHAHA
Kali ni kira sweet lah sebab ade tempat mandi-manda
Main simbah-simbah air
Jenjalan pusing-pusing tempat tu
Memang sweet dah macam dalam cerita Hindustan gitu HAHAHA
Yang tu baru siang belum malam lagi
Malam pulak ada dinner dekat tempat tu juga satu dewan besar
Duduk semeja dengan keluarga dia
Seronok sangat dapat kenal hati budi masing-masing
Jatuh cinta pada keluarga dia :)
Kitaorang makan sepinggan HAHAHA
Aku jenis yang tak suka kopek udang
Jadi dia kopekkan udang tu untuk aku HAHAHA
Dah macam suami isteri kauuuu HAHAHA XD
Memang kitaorang always spend time berdua masa tu
Bahagianyaaaaaaa :)
Rasa macam tak boleh nak berpisah tapi nak buat macam mana kan
Setiap pertemuan pasti ada perpisahan XD




25/12/2015
Maaf gambar buruk hanya gambar ni je yang ada masa tu HAHAHA
Hari tak ingat lagi laaaa XD
Seperti biasa pertemuan yang telah dirancang
Aku yang merancangnya
Planner terbaik ni HAHAHA
Kali ni date dekat perkampungan dia
Bertempat di Kuala Pilah, Negeri Sembilan, Malaysia
Di kampung dia macam-macam yang aku buat
Seronok gila masa tu
Dapat rapat dengan keluarga dia
Dah macam keluarga kedua aku :)
Anak-anak sedara dia
Memang rasa macam taknak tinggalkan diaorang
Sebab seronok sangat
Makan semeja
Sambut anniversary ummi dan ayah dia
Makan kek
Aku suap dia kek tu HAHAHA
Pastu kopek pisang (jagung) XD
Tunggu dia menggosok baju dekat tangga
Tengok TV sesama cerita Memori Cinta Suraya
Masa tu aku tengok dia aku nampak dia cantik sangat even dia cakap dia tak cantik masa tu XD
Aku tenung dia je
Main dengan anak-anak sedara dia yang happy go lucky
Pengalaman dan kenangan yang bukannya selalu aku dapat rasa dan takkan dapat aku lupakan
Benda tu semua buat aku rindu sangat sampai sekarang
Agak-agaknya bila lagi dapat spend time dengan dia lama-lama :)
Dah hampir setahun kitaorang tak berjumpa
Ada jodoh jumpa lah ye
-TAMAT-
Saya harap awak yang terakhir buat saya
Nobody can replace you in my heart
I hope you will be mine forever
I will love you until my last breathe :)

Him 2 ❤

This is the second part..
I chucky laughed, he loved seeing me happy
He kept held my hand like theres no a thing could break us apart
I made a tiramisu, hoped he like it!
He seemed like it
Just a quarter, for me HAHAHAHAHA
He is a huge eater so thats why i called him 'gemok' , 'buncet'
And me, a little eater..
so its completing both of us
I saw a shiny light in his eyes when he stared
His complexion of skin turned into reddish as the dusk was showing up
Awww sorry bby..
I'm not pretty as you wished for,
I'm just tanned skin
Broken smiles
yet i still love you
Idk how to forget all things about us when you are the only one who know myself..
though, you changed me

I tried so hard to be as you wished for..
My dressing, the way I talk
I started being clingy,
Just for you
I never be like those before,
You changed me
Yeah, you changed me
Into the new life of trying be happy with you
Into a life full of tricky happiness

Things started to shatter me
As usual,
Your tricky fingers
Your sweetiest of each riddle that you pronounced
Your accent tongue made me influenced too
My speak hardly broke myself
At the end,
I became so wild but still seemed so innocent
I still fall for you till today, at this moment
I've learned alot since with you

Cry and cry
Tears over tears
Somehow i try to smile everyday
Just wanna feel happy for having myself
A ties that untied slowly between us
You're so busy, I need your attention more. Hm
I guessed that was my mistake
I'm so sorry for breaking you heart,
Would you give me another chance? I hope you will. :')
To be your forever love
I'm not smart enough to your read war strategies
We broke up and left the memories into pieces of dandelion as you blew it slowly

Because of family, we knew each other
Because of family, we are strangers

And I saw your figure walked down towards the boat alone,
Trying to catch you,
Millions steps forward that I took,
Trillions you gone far away,
I closed my eyes
Let the wind played its rhythm
through cochlea, it still gracefully
I wished my soul closed to you
To me, you are my everything

Opened up slowly my eyelids
beside me was my fav korean guy! 😍
It was youuuu
My bby boo❤
I guessed it was only a dream
A nightmare in daylight
Did not realized how much tones of my tears that I had burst out

        "I'm afraid of losing you again..I don't want to lose you..Bby, pls don't go away..I need you"

were the only words that i spoke then, cried
I could win drama awards of saying that
He hugged me tightly , pickled up my nose
And said "Don't worry, i have nowhere to go.. I could be paralyzed by hugging you like this"
I gave a sight
He always being annoyed but still adorable
I curled up my hands through his neck
Lead my head on his chest,
His warmness made me feel safe and sound
Just a short sight towards him
yet he still stared me for 10 mins
I saw a shiny love for me in his gorgeous eyes
I trust him for the whole of my heart❤

To be continued..

With love❤

Backbone

Idk why lately, pinggang or tulang belakang aku ni makin sakit..
ya memang aku suka study duduk kat bawah lantai beralaskan karpet..
one day, aku lepas study nak ke dapur

Dan "Krackkk" hahahaha was memorable and terrified feeling ever
Berbunyi tulang ni just like amazed me at a moment

2 more weeks, 3 subjects, 9 papers!💪
الله يفتح عليكم!  
Lepas tu dah freedommmmm!🙆



With love💕

Talk and talk

Assalamualaikum.. So today last paper for this week was Sejarah kertas 3..Alhamdulillah everything went so fine..just shaking hands je hahhahahahaha XD

Biasalah 3jam menulis, bergetar beb tangan..
But takpelah akhir tahun belajar en..
Hari ni aku bincangkan pasal benda yg laki pandang remeh tapi bagi perempuan, benda ni paling penting.. Well we gonna talk about
                            "P E R A S A A N."

For guys, tht feelings dont mean a important thing to them..

But for the gals, maybe different thing could happened.. for them, their hearts and feeling are more important..

Here, aku boleh ckp pasal budak perempuan.. Ha ya, aku perempuan..but for kiddo, they usually want attention from guys, feeling want to be loved from someone else..

For example, aku boleh bagi satu situation yg mane dak2 perempuan akan bagi to get more attention from you yang mana dorang akan ajak korang study sesama @ mintak korang ajar sampai berhari2.. this situation boleh nampak dgn jelas sangat kat Glory menjelang nak spm..
Ya Allah geli geliman aku tengok dorang ngada2 dgn budak laki..
Hey gals, bila korang buat cmtu pun sebab nak attention from guys, hey plslah menggelikan tau tak????? dan jaranglah guys tu nak sangkut kat korang.. Because the true man tak suka pun perempuan yg gedik2..
Entahlah pada pandangan aku,gedik tu melambangkan kau nak attention dan memerlukan kasih sayang but is it your parents give enough love to you?????
Ask yourself.


Selalunya bila jadi situation yg aku ckp tadi tu, haa ya just fikir positif, maybe korang nak study,nak cepat faham..but benda ni boleh jejaskan diri kau sebab kau akan  menaruh harapan..nak2 lagi orang tu crush yg kau berharap bertahun lamanye.. Lagi satu,bila study sesame tu mesti nak dekat2.. jap lagi kang,

             "Eh2 ! sorry terpegang tangan awak!"
              "Eh terpegang pulak! sorry! "

walhal, bende tu lah kau nak jadi.. NAFSU beb NAFSU.. everyone have it esp. guys 😌
Nak fall in love kononnye but sebenarnya dak laki ni pulak they have a lots of agenda dan sebenarnya eventhough dorang layan ramai perempuan,  dorang tetap sayangkan yg satu je.. Satu yg dorang yakin yang baik, yang sempurna pada mata dorang, yang sesuai jadi isteri, yang muncul dalam istikharah, yang memang menantu pilihan..


For guys pulak..

Korang janganlah sesuka hati je nak tolong perempuan unless kalau betul2 emergency cthnya mcm dia nak mati ke cedera ke..
Just fikir logik,
Macamlah takde dak perempuan lain yg dia boleh mintak tolong ajar, yang nak study sesama.. Just think it wisely! Hahahhahahahahahaha baru aku sedar.. lelaki pun patutnya jaga diri korang tu..jangan sampai orang ckp korang ni murah and so do perempuan..kau rapat2 dgn semua perempuan/lelaki , mana taknye orang ckp kau murah..gelak2 pastu bagi fake hope.. HAMPEH! srsly HAMPEH!

Mentang2 kau hot and then, kau rasa kau boleh buat semua including mainkan perasaan orang.. hahahahahhaaha kau silap!
Plslah behave.. takde orang akan respect korang kalau korang buat cmtu eventhough korang pandai nak mampus but dengan manner yg centu..hmm jangan harap!
Nak2 lagi perempuan ni akan lebih cepat utk suka seseorang dan lelaki pulak amek kesempatan. hah! habislah..


Kk gtg.. Assalamualaikum and please muhasabah diri.. prayforme 😊



With love💕

RedRidingHood's snoooping

hi assalamualaikum ! well eventually this is my preng's blog 😆 HAHA i dong kei . rait lemme tell you guys about AthirahRoshaizi or nutyra or nutella . this girl is my truly beloved pwengs . she just like the oldies on 20 century . HAHA AGAIN . aku pun pelik gak dengan tino ni . she just cannot move on easily . well maybe sbb akif tu help her move on from ady the jerk . hm . tyra .. i wanna tell you something . losing someone you love doesnt means that you have to sacrifice your whole life . babe .. just be cool and take care of yourself . no need to care about the whole thing . just think about your future okay . bittaufiq wannajah ya ukhti ! saranghae 😁


Qtpie❤

"Ketika hatimu terlalu berharap kepada seseorang maka Allah timpakan ke atas kamu pedihnya sebuah pengharapan, supaya kamu mengetahui bahawa Allah sangat mencemburui hati yang berharap selain Dia. Maka Allah menghalangimu dari perkara tersebut agar kamu kembali berharap kepadanya" Imam Syafi'e


Jujur aku rindu.. tapi ape boleh buat, takdir Allah.. aku redha..

My soul is cold as my feet
Sneezes and cold never go away but you did
How to live without you when you r the only one tht I need.
I lost my little world.
but I found myself.
Dear qtpie, imissyou


Real life

Assalamualaikum, peeps!
Alhamdulillah, Allah masih beri kita peluang utk teruskan hidup :D
Nafas yg Allah beri ni absolutely kene hargai sesangat b4 its too late to do everything..
If rase nak hargai orang, tunjukkanlah ke-caring-an tu..barulah ppl boleh kamching dgn awok tu kan? kan? HAHAHAHAHAHA

So... today, srsly a hectic day.. Oh ya, today aku rase mcm acah sesangat.. yelah, kononnya nak puasa sunat hari Syura. At the end, terpaksa buka sebab rase tak larat sesangat..
Fyi, its abt 3 days or less aku tak makan nasi. Depression punya pasallah! haih tu yg lemah semacam badan.. Tak dayo nak buek papo, nak study pun masuk kanan keluar kiri.
Tapi rasenya dah okay dah kot..just segan sebab pimples ni dok camping lelama kat dahi tu dah kenape? XD

Jadi segan nak jumpa orang, nak selfie pun malu sebab jerawat lagi menyerlah dr senyuman hahahaha any suggestion for skincare? pls??

Actually, jerawat ni mula naik sebab aku nak try test satu produk korea ni.. just nak pakai toner je

Haa kau sekali mcm jalan tar daaa~ pastu dah stop pakai bende alah tu.. Then, pegi try pulak toner Nano White.. Guess what?? Dia naik balik :')  Rajin betul pimples ni en.. Kan bagus kalau tuan dia pun rajin gitu.. now dah stop pakai kejadah toner tu semua.. sakit je hati ni.
Cukuplah dgn ayaq semayang ja kan? hahaha


Btw, dak2 pt3.. pt3 susah tau hahahahaha Do the best..banggakan mak ayah.. at least nanti hengko dapat aliran yg kau nak nanti..even orang cuba jatuhkan kau, just ingat kau kene buat yg terbaik utk diri kau. Bukannya utk sesape. Untuk diri kau. In future, kau hidup sendiri. Kene survive sendiri. Mak ayah cuma tunjukkan arah dan kau kene usaha utk bergerak..

kk gerak lu.. bubyeeeeeee Assalamualaikum.
Prayforme.. SPM is around the corner dah ni.. kuatkanlah aku utk study.. All the best.. Fightinggg!


Do I ... ?

Kadang2 tertanya juga,

'Do him happy with me?'
'Do I ready to be something to someone?'
'Do I perfect enough to make him happy?'
'Do I deserve this?'
'Do I worth of this?'

Still questioned those... I wish I could read his mind and his heart..

Him❤

Tht evening I should took a boat for way back home,
The queue usually full and a grumble of people hanging up there, but not tht day
The bides of fan, I could hear the swing of them
Sky looked so gorgeous as it was sunset,
Still orangish and reddish in colour, I love it!
Just for eye candy currently
I saw you and your wide forehead where I used to kiss
I miss to do tht so and I hope I could do tht right now in the middle of crowded place with nobody around
Your presence frankly made my day
The soul of childish in me, cheering up
You gave a passionate smile again and again
"How I can forget this beauty smile? He just too perfect for me.."
I'm in love.. obviously, I love him more than I love myself..
He held my hand and
"Let's get a boat,sweetheart "
I remember he still held tight all my fingers through his left palm
He never let me go
Hands getting sweat but he still held mine tight
He's not so tall, barely same with me,
So easy to capture all figures on his face
I love those pink plum light lips,
Remind of Kpop artists and I don't think I need them when I already have my korean fav guy
Infront of me,
"Can I just stare him all my lifetime? "
and I told him " I hate you. "
Unexpectedly, he pinched my rounded cheeks
"I love you too, sweetheart..Ever" ❤
To be continued...

Love Akif



So I'm good in editing en?? hahahhaahaha I do miss him.. Alot I guess.. its been 9months didn't meet up with each other and I still love him.. I agree with the patience and cry of missing him.. Babe, bila nak jumpa niiiii?? I rindu youu 😕


It was tough when you asked me to change myself, just like you don't accept me for who I am..but then, I realized that I should change.. Not just for you..but for US.. To be a 'lipas kudung' and intelligent, its quite diff.. but for you, I would do.. Anything for you, my dear

A I L E Y U, QTPIE


Purpurpur I'm in love

 


It's about 8 months of knowing Akif ,fall for him, loving him, think of him and obviously missing him.. So this is the longest relay i ever had, 8 months through thin and thick, through missing each other, through tears and laugh together... Indeed, I'm truly missing him  T_T 
 Bila nak makan, asyik terbayang dia kat meja makan sekali, as dia pernah datang rumah..
bila balik kampung, haih i can feel his presence sitting near the TV, making fun with my nephews and nieces.. really miss and idk how i could miss someone this bad..



Loving him is like the whole world stop its own rotation and stares at him
Seeing him laughs could make the heartbeat beats unconditionally
His smiles turns wilt roses into the prettiest blooming roses
His presence makes my erithrocytes extend lifetime to 4 years to make sure that I'm still alive
Feelings towards him just like an inertia there's no momentum to get me back to my own place 
His ignoring makes me know that I got him wrong and he wants me to try live without him

But I just cannot... I really need himmmmm  T_T



All I know, he never know to give up on me as everyone knows, that I'm just a troublemaker  :)


Thanks for greatest and sweetest moments,Akif..
Sincerely, I really miss you forever, dear qtpie

You in Me

 


Hari ni 25 Mac 2016, aku masih in love dengan dia.. Terlalu mencintai itulah aku..Kekadang aku tak pasti apa yg aku rasa.. Orang kata , bercintalah dengan orang yang menyayangimu lebih..  Biasalah perempuan, susah nak percayakan lelaki.. Frankly, mostly kata lelaki ni semuanya sama.. Jadi sama sebab majoritinya senang nak bosan dengan pasangan.. Hey guys, open up your eyes and minds, once you are in love, pls be honest, appreciate your couple and accept them for they are.. Yang aku tahu lelaki ni dorang akan betul-betul serius dalam relationship once only in their entire life atau kata lain, lelaki hanya jatuh cinta hanya sekali seumur hidup ..

Why you choose her/him?
Pls get a reason for stay enclosure with her/him.
Pls get a reason for stay in love with her/him.

All I can say is aku terlalu sayangkan Akif Alauddin.. Bagi aku, dia berbeza dgn lelaki lain.. Mungkin dia muda tapi umur bukan penghalang,kan? Hatta nak menuntut ilmu pun random ages boleh cuma memerlukan semangat dan usaha yg istiqamah.. Sama juga dengan bercinta yg memerlukan pengorbanan dan usaha/effort untuk tunjukkan kasih sayang.. So tak susah pun, perlukan kesabaran dan berdoa semoga semua urusan untuk bersama dipermudahkan.. in shaa allah
“ How I wish we are near, how you really mean to me, how precious you are in my eyes, how lucky you are for having all of me..”