Keep in touch, sis !


Hai.. Lama tak update,kn? well.. baru lepas final exam.. *Susah woooo~!! 
Nak nangis boleh tak? hahaha.. nvm..

Ok.. byk jugak cerita nak diceritakan kat korang..

Kakak den yang alia tu kan.. ALHAMDULILLAH dia dah belajar jauh nun sana.. 
Guess what... She is now studying at BEIJING !!! heheee.. kpm offer dia hari tu..

Ni time hantar dia kat KLIA on 9.10.2013 ..



Memanglah susah dok jauh dr family tapi kena juga biasakan diri.. sebab family sangt berharap kepada kita untuk berjaya.. so tak mo sedih2 tau.. always remember that we all love you and Allah never leave you alone..

And this is her,ma sista... at Great Wall China..




I'm so proud of you, sis.. Miss you badly.. :) but dun worry
We can still keep in touch with whatsapp , fb etc..

Ok..Setakat itu je lah eh.. Malas nak taip dah.. Acik warden marah dahh ~~ :)