Qtpie❤

"Ketika hatimu terlalu berharap kepada seseorang maka Allah timpakan ke atas kamu pedihnya sebuah pengharapan, supaya kamu mengetahui bahawa Allah sangat mencemburui hati yang berharap selain Dia. Maka Allah menghalangimu dari perkara tersebut agar kamu kembali berharap kepadanya" Imam Syafi'e


Jujur aku rindu.. tapi ape boleh buat, takdir Allah.. aku redha..

My soul is cold as my feet
Sneezes and cold never go away but you did
How to live without you when you r the only one tht I need.
I lost my little world.
but I found myself.
Dear qtpie, imissyou


Real life

Assalamualaikum, peeps!
Alhamdulillah, Allah masih beri kita peluang utk teruskan hidup :D
Nafas yg Allah beri ni absolutely kene hargai sesangat b4 its too late to do everything..
If rase nak hargai orang, tunjukkanlah ke-caring-an tu..barulah ppl boleh kamching dgn awok tu kan? kan? HAHAHAHAHAHA

So... today, srsly a hectic day.. Oh ya, today aku rase mcm acah sesangat.. yelah, kononnya nak puasa sunat hari Syura. At the end, terpaksa buka sebab rase tak larat sesangat..
Fyi, its abt 3 days or less aku tak makan nasi. Depression punya pasallah! haih tu yg lemah semacam badan.. Tak dayo nak buek papo, nak study pun masuk kanan keluar kiri.
Tapi rasenya dah okay dah kot..just segan sebab pimples ni dok camping lelama kat dahi tu dah kenape? XD

Jadi segan nak jumpa orang, nak selfie pun malu sebab jerawat lagi menyerlah dr senyuman hahahaha any suggestion for skincare? pls??

Actually, jerawat ni mula naik sebab aku nak try test satu produk korea ni.. just nak pakai toner je

Haa kau sekali mcm jalan tar daaa~ pastu dah stop pakai bende alah tu.. Then, pegi try pulak toner Nano White.. Guess what?? Dia naik balik :')  Rajin betul pimples ni en.. Kan bagus kalau tuan dia pun rajin gitu.. now dah stop pakai kejadah toner tu semua.. sakit je hati ni.
Cukuplah dgn ayaq semayang ja kan? hahaha


Btw, dak2 pt3.. pt3 susah tau hahahahaha Do the best..banggakan mak ayah.. at least nanti hengko dapat aliran yg kau nak nanti..even orang cuba jatuhkan kau, just ingat kau kene buat yg terbaik utk diri kau. Bukannya utk sesape. Untuk diri kau. In future, kau hidup sendiri. Kene survive sendiri. Mak ayah cuma tunjukkan arah dan kau kene usaha utk bergerak..

kk gerak lu.. bubyeeeeeee Assalamualaikum.
Prayforme.. SPM is around the corner dah ni.. kuatkanlah aku utk study.. All the best.. Fightinggg!