Dengue

Hari ni(12/12/2016) genap tiga minggu aku denggi.. Platlet yg sepatutnya 400++ , aku nya cuma 100+ itupun lepas discharged hosp. hari tu.. Dari 187 ke 175 ke 124 ke 97 ke 87 ke 71..
Aku taktau kenape aku nangis mase doc. kata aku patutnya kene warded, aku rase sebab aku taknak ummi ayah risau,orang2 yg sayang aku risaukan aku, and most importantly aku memang taknak susahkan sesape.. But hari ni, sakit ni datang balik.. Terase sangat macam platlet tu makin kurang dan telinga n gusi aku berdarah..Perut pun dah start sakit balik, idklah sebab gastrik ke apa sebab aku memang ade gastrik tapi pukul 10 tadi kiteorg dah makan dah, so cem pelik..hm its a bad feeling but aku taknak ummi ayah or family aku tau.. Malas nak susahkan dorang..lagipun pepagi esok(12/12/2016) nak gi Melaka, so better takyah spoiltkan happening mood tu en😂 hahahahaha 13/12/2016 pulak ummi ayah gi umrah.. weeee bestlah dorang en..this year ramai yg buat umrah, so hopefully semua dapat umrah yg mabrur..Insya-Allah.. Aaminn..

Ya, for certain things hm I just in love with someone that i wish i could spend my lifetime with but hm family matters.. it hurts but i'll be always missing him(my bby boo)

Dear followers and peeps, aku mintak maaf if selama ni ade terpakai bahasa kasar ke cakap buruk ke..who knows en esok2 aku dah takde hahahahaha😂 just forgive me eh? thankssss a lot..😊  I'm feeling weak than ever..hm im just so sorry


Pipipipipipi💞