Segmen 3 Hari : Kenali Kawan Baik oleh Syazlia dan Husna

 

Hari ni hati rasa macam nak join segmen2 or GA yg dibuat oleh para following..
 

*Segmen ni berlangsung selama 3 hari je tau..Last date on 27.12.2012 at 6 p.m .Firstly,saya nak cakap yang saya tak ada twitter.. Sorry sesangat..Tak dapat nak penuhi kesemua syarat- syarat..*
Kalau nak join this Segmen, kilik SINI atau SINI ...

Jawapan untuk soalan-soalan yang diajukan :

1. Nama kawan baik : Nurul Husna binti Mohd.Ariffin

2. Umur : Now she is thirteen years old..

3. Tarikh lahir : 17.3.1999 dan dilahirkan di Hospital Tanjung Malim kat Perak tau bukan kat Negeri   
    Sembilan ke Terengganu ke or whatever..

4. Bersekolah di : SMKA PEDAS, Negeri Sembilan .

5. Sifat yang saya suka mengenai kawan baik saya : She's totally like my everything in this world.. Husna 
    memang pandai , pandai mengusik , pandai membodek..hehe.. Husna seorang yang baik, pandai, suka 
    berkawan atau kata lain Friendly..Tapi cuma satu yang saya suka tentang Husna, dia tetap berdiri teguh 
    walaupun sakit malah, Husna sering mendengar segala masalah saya sampai saya lalai yang bukan saya 
    saje yang ada masalah..

6. Sejak bila berkawan baik ? : Semenjak dari darjah Lima pada tahun 2010 . Ye..Baru 2 tahun je 
    berkawan  baik.

7. Kenangan yang paling kelakar/gila2 ketika bersama kawan baik :  Kenangan ? Memang terlalu banyak 
    untuk diceritakan tetapi ada satu yang paling kelakar sangat iaitu semasa kita , Saidatul , Syamimi , Eizlan 
    dan Danial Daud berlari keliling sekolah apabila salah seorang daripada kami dikatakan boleh melihat 
    makhluk halus.. Kita berlari bagai nak gila ! Ada orang kata kita semua budak gila.. hahaha.. 
   -Kenangan kedua yang tak boleh saya lupakan ialah , kita dan Shafika Abu Zahir nak mengintai Aina dari 
    dalam tandas.. Husna and Shafika dukung saya untuk mengintai dari atas.. Suddenly, kasut Husna masuk  
    dalam lubang tandas ! Hahaha.. Nasib baik tak basah kasut Husna..Okey, dah panjang sangat cerita 
    ni..hehehe.. :D

8. Ucapan untukmu,Husna : Maafkan andaiku membuatmu terasa menyusahkan.. dan maaf kerana aku tak 
    sempurna untuk menjadi sahabat baikmu..Thruly,I miss you..Thanks for motivate me and thanks for 
    everything .. Hopely , dapat jumpa Husna.. I'm sorry for the last time.. :(

That's all.. Jangan segan untuk menunding jarimu atas kesilapanku.. 
Saya tak berharap untuk menang this segmen but saya nak semuaorang tahu tentang kawan baik saya yang cantik lagi pandai iaitu Nurul Husna binti Mohd. Ariffin... Klik SINI untuk ke Fesbuk beliau

~Assalamualaikum~