You in Me

 


Hari ni 25 Mac 2016, aku masih in love dengan dia.. Terlalu mencintai itulah aku..Kekadang aku tak pasti apa yg aku rasa.. Orang kata , bercintalah dengan orang yang menyayangimu lebih..  Biasalah perempuan, susah nak percayakan lelaki.. Frankly, mostly kata lelaki ni semuanya sama.. Jadi sama sebab majoritinya senang nak bosan dengan pasangan.. Hey guys, open up your eyes and minds, once you are in love, pls be honest, appreciate your couple and accept them for they are.. Yang aku tahu lelaki ni dorang akan betul-betul serius dalam relationship once only in their entire life atau kata lain, lelaki hanya jatuh cinta hanya sekali seumur hidup ..

Why you choose her/him?
Pls get a reason for stay enclosure with her/him.
Pls get a reason for stay in love with her/him.

All I can say is aku terlalu sayangkan Akif Alauddin.. Bagi aku, dia berbeza dgn lelaki lain.. Mungkin dia muda tapi umur bukan penghalang,kan? Hatta nak menuntut ilmu pun random ages boleh cuma memerlukan semangat dan usaha yg istiqamah.. Sama juga dengan bercinta yg memerlukan pengorbanan dan usaha/effort untuk tunjukkan kasih sayang.. So tak susah pun, perlukan kesabaran dan berdoa semoga semua urusan untuk bersama dipermudahkan.. in shaa allah
“ How I wish we are near, how you really mean to me, how precious you are in my eyes, how lucky you are for having all of me..”