Myself

Assalamualaikum..


❤Tyra
30.11.1999
Nogorian
Daughter of Encik Roshaizi and Puan Rohaya
 

For Akif, terima kasih bagi saya semangat.. saya sayang awak sesangat tau.. Sejak aku kenal dia, hidup aku lebih bahagia ..Kalau boleh tak nak berpisah dengan dia..But somehow, he got his own life,family and got mine too..so kita sabar ye? Just few years and I'll be yours and you'll be mine.. Semoga Allah permudahkan segalanya..In shaa Allah ^-^
 Assalamualaikum! 






Assalamualaikum..

❤   Akif   
06.07.2000 
Johorean 
Son of Encik Abdul Rahim and Puan Fadilah 

  For Tyra, terima kasih sangat sebab always ada ngan saya selama lebih setahun.. I love you   so much.. Sejak kenal dia, hidup ni rasa lebih bahagia dari sebelum ni.. For me, dia adalah  perempuan yang unik dan susah untuk di dapati di mana-mana.. Hanya orang tertentu  sahaja yang dapat perempuan macam dia ni :) Serious talk saya tak pernah dapat orang  yang macam Tyra ni.. Ini membuatkan saya lagi seronok hidup dengan dia.. Perangai dia  yang buat saya geram dengan dia, walaupun geram tetap sayang.. Saya harap dia yang  terakhir dalam hidup saya.. Rasa macam taknak berpisah dengan dia.. Tapi nak buat macam mana, dia pun ada keluarga sendiri.. Saya pun ada keluarga sendiri.. Maybe lagi beberapa tahun, I will propose her and she will be mine forever :) <3

 Assalamualaikum!