It's been along...

It's been along time tak update blog kan? hehehehe sorry, too much running on my mind actually.. sebenarnya tengah buat assignment nationhood and should be submit on 14th Nov 2018, pening sangat tu yang bukak blog kejap..rindu pulak kat blog.
Oh ya, lupa nak story.. Aku sekarang study bachelor degree of biodiversity and conservation kat UTHM. Kemasukan 2/9/2018 Alhamdulillah, aku dapat jugak U yang selalu aku doakan hari2 dulu sebabnya nak dekat dengan my bby Akif  but end up, aku dapat kampus Pagoh and srsly taktahu pun ada degree kat Pagoh 😒 Masa aku dapat tahu aku dapat UTHM aku siap call my bby , excited gila weh πŸ˜‚πŸ˜‚ macam terharu sebab Allah dengar doa aku selama ni tapi bila dapat tahu kampus Pagoh luruh jugak hati ni. Baru nak act macam couple yang lain, selalu dating, boleh open up bila2 masa, nak gaduh pun mesti susah kan.. But still dalam Johor ,so I'm srsly grateful. Btw, masa hari pendaftaran bby datang tauuuuuu !! πŸ™ŒπŸ™†  He made 2 hours journey along to come Pagoh, thankyouu bbyπŸ’•πŸ˜Š You made  list of mylife tick✔️ing


           


28 SEPTEMBER 2018

So kali ni aku turun jb actually, pegi umah family dia. kiteorang amek bas dari bp sama2 ke Larkin.. Masa ni aku merajuk sebab dia janji kol 2 tapi mase tu bas nak gerak dah and dia tak sampai2.. dia lari gila2 masa tu sebab nak kejarkan aku, tapi sad thing was aku ignore dia hm jahatnya aku 😞 padahal masa dia lari tu aku dah terdetik dah dalam hati "Taknak lah marah kesian dia terkejar2.." tapi kenapa aku buat taktahu dengan dia masa tu srslyy tiraaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh  T_T 
I feel bad pasal diri aku, aku taktahu nak bendung cmne sebab aku takut dgn diri aku.
But then everything was fine.. aku ikut family dia pegi trip tadika ibu dia ke Zoo Johor, Perpustakaan Awam Johor and a park (i dont remember the name).. Quite fun sebab bukan selalu pegi tempat2 cmni kan? 




He's soooo cute kan in this piccccc


12 OCTOBER 2018


  This one aku turun lagi bp tapi dengan kawan2 aku, kiteorang sewa kereta pegi bp sebab nak menyoping, pastu nak jumpa my Akif ni sekali yeyyyyπŸ™†πŸ’–.. best jugak area sini.. Kawan2 aku tinggalkan aku dengan my bby kat wakaf sekolah dia, lama jugak.. Dorang pegi Muaz, guess what memasing berhabis banyak gila πŸ˜‚πŸ˜‚ dah 5.40 cmtu dorang still tak sampai aku risau dorang saje tinggalkan aku kat situ.. Many things kita berbual kan, bby? you thought that I'm changing but actually, im srsly stress out with this test, assignment and everything in Pagoh.😞

I bought him some food, i know live in dorm is always starving. So there's some that I bought for him, and ade jugak yang dia pesan 

"Eh buatlah senyum lain"
"Senyum lain? Mane retiii"
last2 dia tiru je ape aku buat 😹
-He's totally adorable gilaaaaaπŸ˜πŸ˜πŸ’ž-


*He done everything just to make me smile and happy, he always be my happydrugs, my happypills.. i know hurt him so much but he always pretend to smile and strong, sayang.. i really sorry, but i know my sorry is unworthy, so lets me change myself to a better me for us.* 
Keep my words forever ..InsyaAllah, peeps pls pray for me and my Akif  berkekalan to beautiful marriage yeπŸ’• May Allah bless you guys😊