My Bby Akif πŸŽ•

Him..
Maybe I'm so lucky to have him πŸ˜„
For every flaws, he accepts me for who I am.
Every time I'm looking back to the pasts, I remember I couldn't make him two because he is the only guy who love me for whole of his heart, take care of me, hold me tight when I'm nuts, never leave me, laugh over my stupid jokes(sometimes), be serious to me when I'm not in serious(always), he always think wisely about everything..like EVERYTHING..

I never feel this way, I really love him.. I love him more than anyone ever know..More than he knows :) Over years and years, we already grown up.. already 2years8months in long distance relationship with Akif..
And I guess people just saying of our bad sides to leave each others but we cannot. We just cannot.
He knows myself more than me, He knows me more than my family know me.
He like always, he makes me really into him😍

So just nak share hari tu (24/5/2018), Akif visit me and my family !! A week before dia tekad beli tiket bas ke Seremban.. Macam tak percaya dia nak datang sini mase tu. I was so excited wehhh.. Excited sebab rindu kan.. lama tak dpt jumpa.. Btw, dia datang sini tu mase begin cuti sem dia. Cuti sebulan kan.. so dia decided nak visit me.. YEAYY


*tengok ni excited betul dia siap buat story ig lagi πŸ˜‚ :


Tahun lepas Tyra berpuasa di johor dengan dia n family dia, so tahun ni Akif pula berpuasa di nismilan with my family 😊 Pegi terawih same2, kebetulan masa Akif datang tu MB nismilan yang baru pun datang surau. Bak kata Akif dia mcm langkah kanan lah. biasa lah Akif ni poyo nye tak sudah πŸ˜‚ walaupun kita jumpa sekejap tapi sangat2 bermakna untuk Tyra.
Esoknya, kami balik johor pulak.
Haa mase kat johor ni tak pernah tak best tau , kiteorg dok merayap kat bazar ramadhan kat sane hahahahaha. bazar kat sane best sangat2. Haih ape je yang tak best kat johor ni? Tell me. I bet semuanya best2πŸ™† Macam2 ade wehhhh. Makanan yang orang nogori ni tak pernah makan pun ade. 

So here, some pics as momento mase kiteorang jumpa :



CHECK THIS OUTTTTTT !!

        

   




Thats all for our last time dating ke meet eh hahaahhaha πŸ’‘
Rindu lah wehhhhh 😭 Entah bila nya dapat jumpa lagi kan? 
Akif sayang, jaga diri baik2 ye kat sana. Semoga awak bahagia selalu . Perasaan rindu kat awak ni tak mungkin akan padam sampai bila2, awak selalu buat sy tersenyum,gelak2, geli hati. yang paling penting, awak sentiasa memahami sy walaupun kita selalu gaduh sebab family .. Senyuman awak benda yang selalu sy ketagih nak tenung, lawak awak selalu buat sy geli hati, manja awak haih tak payah cakaplah lagi2 kalau tengah sakit.. Jaga diri selalu ye. Belajar rajin2 tau, sy nak datang tengok awak graduate nanti πŸ˜„πŸ™Œ Maafkan sy sebab selalu membebel kat awak, marah2 awak tak tentu pasal, maafkan sy sebab sy tak boleh berhenti rindukan awak.😿 Kalau boleh jangan lah merajuk selalu.. sy ni kejap je dah rindu awak.. hehehhehe okaylah ni. got to go ~
AssalamualaikumπŸ’•